Dzwonki

CZAS TRWANIA ZAJĘĆ

LEKCYJNYCH ROK SZKOLNY 2015/2016

1.    8:00  -    8:45   -   10 min

2.    8:55  -    9:40   -   5 min

3.    9:45  -  10:30   - 5 min

4.  10:35  -  11:20   - 15 min

5.  11:35  -  12:20   - 15 min

6.  12:35  -  13:20   - 5 min

7.  13:25  -  14:10   - 5 min

8.  14:15  -  15:00   - 5 min

9.  15.05  -  15.50             

SFbBox by web design dubai
2012 LO Sadowne
Powered by Joomla 1.7 Templates